Hypolipidemic effect of autumn olive berry in mice fed a high-fat, high-sucrose diet : [abstract]

Kim Jung-In; Jo Ae-Jin: Hypolipidemic effect of autumn olive berry in mice fed a high-fat, high-sucrose diet : [abstract].

[thumbnail of ysm_2019_089.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
ysm_2019_089.pdf

Letöltés (236kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Trends in Natural Product Research – PSE Young Scientists’ Meeting
Dátum: 2019
Oldalak: p. 89
Nyelv: angol
Kiadó: Phytochemical Society of Europe ; University of Szeged
Kiadás helye: Leicester ; Szeged
Konferencia neve: Trends in Natural Product Research
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Budapest
Dátum: 2019. június 19-21.
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/61905/
DOI: 10.14232/tnpr.2019.po7
Kulcsszavak: Növénykémia - természetes anyagok - előadáskivonat, Gyógyszertan - előadáskivonat
Megjegyzések: Bibliogr.: 89. p.
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
03. Orvos- és egészségtudomány
03. Orvos- és egészségtudomány > 03.01. Általános orvostudomány
Feltöltés dátuma: 2019. júl. 26. 09:22
Utolsó módosítás: 2023. jún. 12. 14:43
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/62018
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet