Égetett szeszek a 15-16. századi Magyarországon

Marton, Szabolcs: Égetett szeszek a 15-16. századi Magyarországon. In: Középkortörténeti tanulmányok, (3). pp. 87-91. (2003)

[img]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
kozepkortorteneti_tanulmanyok_03_087-091.pdf

Download (490kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Középkortörténeti tanulmányok
Date: 2003
Volume: 3
ISBN: 963 482 664 4
Page Range: pp. 87-91
Event Title: Medievisztikai PhD-konferencia (3.) (2003) (Szeged)
Uncontrolled Keywords: Pálinkafőzés - Magyarország - 15-16. sz.
Additional Information: Bibliogr. a lábjegyzetekben
Date Deposited: 2020. Feb. 11. 13:23
Last Modified: 2020. Feb. 11. 13:23
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/65249

Actions (login required)

View Item View Item