Égetett szeszek a 15-16. századi Magyarországon

Marton Szabolcs: Égetett szeszek a 15-16. századi Magyarországon.

[thumbnail of kozepkortorteneti_tanulmanyok_03_087-091.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
kozepkortorteneti_tanulmanyok_03_087-091.pdf

Letöltés (490kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Középkortörténeti tanulmányok
Dátum: 2003
Kötet: 3
ISBN: 963 482 664 4
Oldalak: pp. 87-91
Konferencia neve: Medievisztikai PhD-konferencia (3.) (2003) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/65431/
Kulcsszavak: Pálinkafőzés - Magyarország - 15-16. sz.
Megjegyzések: Bibliogr. a lábjegyzetekben
Feltöltés dátuma: 2020. feb. 11. 13:23
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:58
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/65249
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet