Ács Eszter; Zsótér Brigitta: The physiological effects of fish consumption, why should we consume fish on a regular basis?
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_010.pdf Letöltés (377kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Lectures |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
Dátum: | 2018 |
ISBN: | 978-963-306-620-1 |
Oldalak: | p. 10 |
Konferencia neve: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/ |
Kulcsszavak: | Halfogyasztás - egészségvédelem - Omega-3 zsírsav - előadáskivonat |
Feltöltés dátuma: | 2020. ápr. 30. 11:10 |
Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 10:47 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66729 |
Tétel nézet |