Possibilities to control solid uptake during osmotic dehydration of carrot slices in salt solutions

Jokić Aleksandar; Lukić Nataša; Dodić Jelena; Grahovac Jovana; Hadnađev-Kostić Milica; Vulic Tatjana: Possibilities to control solid uptake during osmotic dehydration of carrot slices in salt solutions.

[thumbnail of 2018_icostee_056.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_056.pdf

Letöltés (224kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

Aleksandar Jokić, Nataša Lukić, Jelena Dodić, Jovana Grahovac, Milica Hadnađev-Kostić, Tatjana Vulić

Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Posters
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-620-1
Oldalak: p. 56
Konferencia neve: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/
Kulcsszavak: Élelmiszer tartósítás - ozmotikus dehidráció - ehető bevonatok - szárítási hatékonyság - poszter
Feltöltés dátuma: 2020. máj. 04. 11:46
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66774
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet