Thermoanalytical quality examination of confectionery row materials and products

Rafael Bence; Gyimes Ernő; ifj. Regdon Géza: Thermoanalytical quality examination of confectionery row materials and products.

[thumbnail of 2018_icostee_070.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_070.pdf

Letöltés (307kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Posters
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-620-1
Oldalak: p. 70
Konferencia neve: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/
Kulcsszavak: Cukrászat - termoanalitikai minőségvizsgálat - kristályosodás - poszter
Feltöltés dátuma: 2020. máj. 04. 15:02
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66788
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet