Use of sorghum flour for bread and cake production after heattreatment

Sipos Péter; Nagy Róbert; Győri Zoltán: Use of sorghum flour for bread and cake production after heattreatment.

[thumbnail of 2018_icostee_073.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_073.pdf

Letöltés (305kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

Péter Sipos,Róbert Nagy, Zoltán Győri

Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Posters
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-620-1
Oldalak: p. 73
Konferencia neve: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/
Kulcsszavak: Sütőipar - hőkezelés - cirokliszt használata - poszter
Feltöltés dátuma: 2020. máj. 04. 15:39
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66791
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet