Zakupszki Zita Boglárka; Véha Antal; P. Szabó Balázs: Development of matzo made of wholemeal rye flour and its implementation in the industry.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_084.pdf Letöltés (307kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Posters |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
| Dátum: | 2018 |
| ISBN: | 978-963-306-620-1 |
| Oldalak: | p. 84 |
| Konferencia neve: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/ |
| Kulcsszavak: | Sütőipar - macesz készítésének technológiai fejlődése - teljes kiőrlésű rozsliszt - poszter |
| Feltöltés dátuma: | 2020. máj. 05. 09:03 |
| Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 10:47 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66802 |
![]() |
Tétel nézet |

