Development of matzo made of wholemeal rye flour and its implementation in the industry

Zakupszki Zita Boglárka; Véha Antal; P. Szabó Balázs: Development of matzo made of wholemeal rye flour and its implementation in the industry.

[thumbnail of 2018_icostee_084.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_084.pdf

Letöltés (307kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Posters
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-620-1
Oldalak: p. 84
Konferencia neve: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/
Kulcsszavak: Sütőipar - macesz készítésének technológiai fejlődése - teljes kiőrlésű rozsliszt - poszter
Feltöltés dátuma: 2020. máj. 05. 09:03
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66802
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet