Phytochemical analysis of three food plants

Horváth-Boros Klára: Phytochemical analysis of three food plants.

[thumbnail of syrpharmacognosy_2021_015.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
syrpharmacognosy_2021_015.pdf

Letöltés (676kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy
Dátum: 2021
Kötet: 2
Oldalak: p. 15
Nyelv: angol
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy (2.)
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2021
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/71966/
DOI: 10.14232/syrpharmacognosy.2021.a10
Kulcsszavak: Fitokémia - előadáskivonat, Gyógyszertan - előadáskivonat
Megjegyzések: Bibliogr.: 15. p.
Szakterület: 03. Orvos- és egészségtudomány
03. Orvos- és egészségtudomány > 03.01. Általános orvostudomány
Feltöltés dátuma: 2021. feb. 11. 09:36
Utolsó módosítás: 2023. okt. 04. 15:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71976
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet