Turkish heritage of Hungarian dietary culture

Bartha Júlia: Turkish heritage of Hungarian dietary culture. In: Altaic and Chagatay lectures : studies in honour of Éva Kincses-Nagy. pp. 71-86. (2021)

[thumbnail of altaic_and_chagatay_lectures_071-086.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
altaic_and_chagatay_lectures_071-086.pdf

Download (536kB) | Preview
Item Type: Book Section
Journal or Publication Title: Altaic and Chagatay lectures : studies in honour of Éva Kincses-Nagy
Date: 2021
ISBN: 978 963 306 794 9
Page Range: pp. 71-86
Language: English
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/72839/
Uncontrolled Keywords: Művelődéstörténet - magyar, Néprajz - magyar, Kultúra - török - hatása - Magyarország
Additional Information: Bibliogr.: p. 83-86. és a lábjegyzetekben
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.04. Sociology
05. Social sciences > 05.04. Sociology > 05.04.03. Anthropology, ethnology
05. Social sciences > 05.04. Sociology > 05.04.03. Anthropology, ethnology > 05.04.03.05. Ethnography
Date Deposited: 2021. Jun. 18. 09:39
Last Modified: 2021. Jun. 21. 10:27
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72847

Actions (login required)

View Item View Item