Antioxidant properties of different apple cultivars

Krisch Judit; Vucseta Kristóf: Antioxidant properties of different apple cultivars.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2018_060.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_060.pdf

Letöltés (421kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic session
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-589-1
Oldalak: p. 60
Nyelv: angol
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (16.) (2018) (Hódmezővásárhely)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/
Kulcsszavak: Alma - előadáskivonat, Növénykémia - előadáskivonat
Szakterület: 01. Természettudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok
Feltöltés dátuma: 2021. júl. 14. 12:15
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 13:48
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73008
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet