Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate

Khabat Noori; Friedrich László; Kiskó Gabriella; Németh Csaba; Dalmadi István: Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2018_072.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_072.pdf

Letöltés (422kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic session
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-589-1
Oldalak: p. 72
Nyelv: angol
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2018
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/
Kulcsszavak: Mikrobiológia - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 04. Mezőgazdaság-tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.04. Mezőgazdasági biotechnológia
Feltöltés dátuma: 2021. júl. 14. 13:56
Utolsó módosítás: 2023. már. 02. 13:44
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73017
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet