Traceability of food products and pharmaceutical products in relation to chemical investigation

Ahmadi-Vincu Mirela; Gârban Gabriela; Muselin Florin; Újhelyi Róbert; Gârban Zeno: Traceability of food products and pharmaceutical products in relation to chemical investigation.

[thumbnail of proceedings_of_isaep_2020_138-141.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2020_138-141.pdf

Letöltés (409kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

Approaching issues related to the traceability of food and pharmaceutical products at the 26th International Symposium on Analytical and Environmental Problems, would like to point out the fact that the analytical chemistry investigations and their applications target both natural and processed products in the food and pharmaceutical industry (some raw materials being taken from the environment). In this context, the paper presents summary data on the traceability systems (integrated and differentiated). Thius, in order to highlight the scientific, technical and economic importance of traceability some data about the identification tools are summarized.

Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dátum: 2020
Kötet: 26
ISBN: 978-963-306-771-0
Oldalak: pp. 138-141
Nyelv: angol
Konferencia neve: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (26.) (2020) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/73792/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 141. p. ; összefoglalás angol nyelven
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Feltöltés dátuma: 2021. nov. 17. 10:24
Utolsó módosítás: 2022. aug. 08. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73979
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet