Simonič Marjana: Nanofiltration of acid whey after ultrafiltration protein recovery process.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2020_317-320.pdf Letöltés (518kB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
After the ultrafiltration of acid whey, nanofiltration of permeate was performed. The use of NFT-50 membrane for whey nanofiltration was studied. Whey flux was measured, and fouling potential was determined. Some general chemical parameters of whey were measured. The results showed that chemical parameters decreased after the treatment. Filter cake was formed, and reversible fouling prevailed at 40 bar.
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dátum: | 2020 |
Kötet: | 26 |
ISBN: | 978-963-306-771-0 |
Oldalak: | pp. 317-320 |
Nyelv: | angol |
Konferencia neve: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (26.) (2020) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/73792/ |
Kulcsszavak: | Analitikai kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 320. p. ; összefoglalás angol nyelven |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok |
Feltöltés dátuma: | 2021. nov. 18. 11:29 |
Utolsó módosítás: | 2022. aug. 08. 15:39 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/74025 |
![]() |
Tétel nézet |