Nanofiltration of acid whey after ultrafiltration protein recovery process

Simonič Marjana: Nanofiltration of acid whey after ultrafiltration protein recovery process.

[thumbnail of proceedings_of_isaep_2020_317-320.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2020_317-320.pdf

Letöltés (518kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

After the ultrafiltration of acid whey, nanofiltration of permeate was performed. The use of NFT-50 membrane for whey nanofiltration was studied. Whey flux was measured, and fouling potential was determined. Some general chemical parameters of whey were measured. The results showed that chemical parameters decreased after the treatment. Filter cake was formed, and reversible fouling prevailed at 40 bar.

Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dátum: 2020
Kötet: 26
ISBN: 978-963-306-771-0
Oldalak: pp. 317-320
Nyelv: angol
Konferencia neve: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (26.) (2020) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/73792/
Kulcsszavak: Analitikai kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 320. p. ; összefoglalás angol nyelven
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Feltöltés dátuma: 2021. nov. 18. 11:29
Utolsó módosítás: 2022. aug. 08. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/74025
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet