Phytochemical analysis of three food plants

Horváth-Boros Klára: Phytochemical analysis of three food plants. In: Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy, (3). p. 14. (2022)

[thumbnail of syrpharmacognosy_2022_014.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
syrpharmacognosy_2022_014.pdf

Download (840kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy
Date: 2022
Volume: 3
Page Range: p. 14
Language: English
Event Title: Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy (3.) (2022) (Szeged)
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/74187/
DOI: 10.14232/syrpharmacognosy.2022.a9
Uncontrolled Keywords: Fitokémia - előadáskivonat, Gyógyszertan - előadáskivonat, Drogismeret - előadáskivonat, Gyógynövények - előadáskivonat, Biotechnológia - növények - előadáskivonat, Természetes gyógymód - gyógynövények - előadáskivonat, Növénykémia - természetes anyagok - előadáskivonat
Additional Information: Bibliogr.: 14. p.
Subjects: 03. Medical and health sciences
03. Medical and health sciences > 03.01. Basic medicine
Date Deposited: 2022. Jan. 25. 10:07
Last Modified: 2022. Jan. 25. 10:07
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/74196

Actions (login required)

View Item View Item