Effect of pan frying conditions on the formation of 3-MCPD and glycidyl esters in different vegetable oils

Şirinyıldız Derya Deniz; Yorulmaz Aslı: Effect of pan frying conditions on the formation of 3-MCPD and glycidyl esters in different vegetable oils.

[thumbnail of 2022_icostee_109.pdf] Cikk, tanulmány, mű
2022_icostee_109.pdf

Letöltés (249kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Food science
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2022
ISBN: 978-963-306-853-3
Oldalak: p. 109
Nyelv: angol
Kiadó: Faculty of Engineering, University of Szeged
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/
Kulcsszavak: Tömegspektrometria - mérés - előadáskivonat, Gázkromatográfia - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat, Analitikai kémia - élelmiszeripar - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2022. ápr. 22. 15:59
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:46
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75278
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet