Borlovan Ioan; Sâmbotin Liviu; Coroian Adrian: The food safety impact on food products merchantability. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 177-182. (2011)
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2011_001_suppl_177-182.pdf Letöltés (136kB) |
Absztrakt (kivonat)
On the whole food chain, food safety issues require a complex and extremely current approach. Traditionally, food safety aspects are analyzed at intermediate stages of the food chain and, to a lesser extent, during initial or final stages; however, certain diseases that have appeared in the livestock sector have revealed the necessity to discover the causes inside the food chain, namely inside its initial stages, but also a complete check of all the circuit a product follows to the final consumer. The common efforts of persons involved in the complex chain of food production, including agricultural production, processing and transport, and product traceability to consumer would lead to quality and safe items production.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Food sciences and food safety |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle |
Dátum: | 2011 |
Kötet: | 6 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 1788-5345 |
Oldalak: | pp. 177-182 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76074/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 182. p. ; összefoglalás angol nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 04. Mezőgazdaság-tudományok 04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.05. Egyéb mezőgazdaság-tudományok |
Feltöltés dátuma: | 2022. jún. 29. 15:08 |
Utolsó módosítás: | 2022. jún. 29. 15:08 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76103 |
Tétel nézet |