Organic animal breeding and production ; quality assessment of raw materials and products

Seregi János: Organic animal breeding and production ; quality assessment of raw materials and products. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 183-188. (2011)

[thumbnail of agrarszemle_2011_001_suppl_183-188.pdf] Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2011_001_suppl_183-188.pdf

Letöltés (52kB)

Absztrakt (kivonat)

There is an increased need for the products of ecological/organic animal breeding origin (products from agro-units with ecological qualification or units to go organic). I present the analysing processes and the quality preferences concerning human nutrition. They are dealing with the protection of origin, prevention of adulteration and food safety questions. Furthermore they present examples for the advantages of indigenous, traditional breeds used in the organic production.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Food sciences and food safety
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Dátum: 2011
Kötet: 6
Szám: 1
ISSN: 1788-5345
Oldalak: pp. 183-188
Nyelv: angol
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76074/
Kulcsszavak: Állattenyésztés - biogazdálkodás, Élelmiszerbiztonság
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 187-188. ; összefoglalás angol nyelven
Szakterület: 04. Mezőgazdaság-tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.02. Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
Feltöltés dátuma: 2022. jún. 29. 15:13
Utolsó módosítás: 2022. jún. 29. 15:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76104
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet