Seregi János: Organic animal breeding and production ; quality assessment of raw materials and products. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 183-188. (2011)
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2011_001_suppl_183-188.pdf Letöltés (52kB) |
Absztrakt (kivonat)
There is an increased need for the products of ecological/organic animal breeding origin (products from agro-units with ecological qualification or units to go organic). I present the analysing processes and the quality preferences concerning human nutrition. They are dealing with the protection of origin, prevention of adulteration and food safety questions. Furthermore they present examples for the advantages of indigenous, traditional breeds used in the organic production.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Food sciences and food safety |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle |
Dátum: | 2011 |
Kötet: | 6 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 1788-5345 |
Oldalak: | pp. 183-188 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76074/ |
Kulcsszavak: | Állattenyésztés - biogazdálkodás, Élelmiszerbiztonság |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 187-188. ; összefoglalás angol nyelven |
Szakterület: | 04. Mezőgazdaság-tudományok 04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.02. Állattenyésztési és tejtermelési tudomány |
Feltöltés dátuma: | 2022. jún. 29. 15:13 |
Utolsó módosítás: | 2022. jún. 29. 15:13 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76104 |
Tétel nézet |