Chef’s perception on nutrition and health

AlOudat Mohannad; Simon Sarkadi Livia; Lugasi Andrea: Chef’s perception on nutrition and health.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2021_015.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2021_015.pdf

Letöltés (440kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic sessions
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2021
ISBN: 978-963-306-790-1
Oldalak: p. 15
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76075/
Kulcsszavak: Táplálkozás - előadáskivonat, Egészséges életmód - előadáskivonat
Szakterület: 03. Orvos- és egészségtudomány
03. Orvos- és egészségtudomány > 03.03. Egészségtudományok
Feltöltés dátuma: 2022. júl. 11. 12:32
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 13:48
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76177
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet