Gluten free biscuits fortified through sweet potato flour

Tarek-Tilistyák Judit; Hegedüs István; Tarek Mohamed: Gluten free biscuits fortified through sweet potato flour.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2021_073.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2021_073.pdf

Letöltés (428kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic sessions
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2021
ISBN: 978-963-306-790-1
Oldalak: p. 73
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76075/
Kulcsszavak: Gluténmentes liszt - édesburgonya - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2022. júl. 12. 13:11
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 13:48
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76235
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet