Nutritional and physical aspects of Baobab food products : review

Ahmed Abdelhakam Esmaeil Mohamed; Mozzon Massimo; Shaikh Ayaz Mukarram; Gadallah Nasradeen A. H.; Mohamed Eljaily Mohamed Ahmed; Kovács Béla: Nutritional and physical aspects of Baobab food products : review.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2022_012.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2022_012.pdf

Letöltés (184kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic sessions
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2022
ISBN: 2978-963-306-860-1
Oldalak: p. 12
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76076/
Kulcsszavak: Táplálkozás - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat, Baobab - előadáskivonat
Szakterület: 03. Orvos- és egészségtudomány
03. Orvos- és egészségtudomány > 03.03. Egészségtudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat
Feltöltés dátuma: 2022. júl. 12. 15:48
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 13:48
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76250
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet