Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains

Nagy Róbert; Remenyik Judit; Sipos Péter: Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2022_067.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2022_067.pdf

Letöltés (183kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic sessions
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2022
ISBN: 2978-963-306-860-1
Oldalak: p. 67
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76076/
Kulcsszavak: Cirok - termelés - előadáskivonat, Növénytermesztés - előadáskivonat, Növénybiológia - előadáskivonat
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat
Feltöltés dátuma: 2022. júl. 14. 11:51
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 13:48
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76305
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet