Preparation of a probiotic, milk-free beverage from carrot juice

Tahboub Nirmeen; Krisch Judit; Kovács Kornél: Preparation of a probiotic, milk-free beverage from carrot juice.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2022_084.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2022_084.pdf

Letöltés (113kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic sessions
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2022
ISBN: 2978-963-306-860-1
Oldalak: p. 84
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76076/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2022. júl. 14. 14:49
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 13:48
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76322
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet