Húskészítménygyártás során felhasznált húsalapanyagok színjellemzőinek összehasonlítása

Kulcsár Tamás; Mihalkó József: Húskészítménygyártás során felhasznált húsalapanyagok színjellemzőinek összehasonlítása.

[thumbnail of eotvozet_010_061.pdf] Cikk, tanulmány, mű
eotvozet_010_061.pdf

Letöltés (458kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Élelmiszertudomány szekció
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Acta Szegediensia Collegii de Rolando Eötvös Nominati : Eötvözet
Dátum: 2022
Kötet: 10
ISSN: 2062-8439
ISBN: 978-963-306-857-1
Oldalak: p. 61
Nyelv: magyar
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Eötvös Loránd Kollégium
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: Eötvözet (10.) (2022) (Szeged)
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2022
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/76852/
Kulcsszavak: Húsfeldolgozás - előadáskivonat, Húsipar - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2022. nov. 08. 14:17
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 14:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76921
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet