Kulcsár Tamás and Mihalkó József: Húskészítménygyártás során felhasznált húsalapanyagok színjellemzőinek összehasonlítása.
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
eotvozet_010_061.pdf Download (458kB) |
Item Type: | Conference or Workshop Item |
---|---|
Heading title: | Élelmiszertudomány szekció |
Journal or Publication Title: | Acta Szegediensia Collegii de Rolando Eötvös Nominati : Eötvözet |
Date: | 2022 |
Volume: | 10 |
ISSN: | 2062-8439 |
ISBN: | 978-963-306-857-1 |
Page Range: | p. 61 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Szegedi Tudományegyetem Eötvös Loránd Kollégium |
Place of Publication: | Szeged |
Event Title: | Eötvözet (10.) (2022) (Szeged) |
Event Type: | Conference |
Event Location: | Szeged |
Event Dates: | 2022 |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/76852/ |
Uncontrolled Keywords: | Húsfeldolgozás - előadáskivonat, Húsipar - előadáskivonat |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Date Deposited: | 2022. Nov. 08. 14:17 |
Last Modified: | 2022. Nov. 08. 14:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76921 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |