Tradíciók és megújulások : megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján - a visszatekintő előadás szövege

Salgó András: Tradíciók és megújulások : megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján - a visszatekintő előadás szövege. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4107-4112. (2022)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4107-4112.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4107-4112.pdf

Download (568kB)
Item Type: Article
Other title: Traditions and renewals : commemoration by the BME Department of Food Chemistry on the 100th anniversary of its founding - text of the retrospective lecture
Heading title: Fókuszban = In Focus
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2022
Volume: 68
Number: 4
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 4107-4112
Language: Hungarian
Publisher: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/79023/
DOI: 10.52091/EVIK-2022/4-1-HUN
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerkémia - tanszék, Műszaki egyetem története - Budapest
Additional Information: Ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 17. 08:32
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79493

Actions (login required)

View Item View Item