Eurofoodchem XVI Konferencia Gdanskban: Az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz

Fenwick Roger: Eurofoodchem XVI Konferencia Gdanskban: Az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 181-182. (2011)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2011_03_181-182.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2011_03_181-182.pdf

Download (892kB)
Item Type: Article
Other title: XVI. Eurofoodchem Conference in Gdansk: Contribution of the food chemistry to healthcare ; XVI. Eurofoodchem Konferenz in Gdansk: Beitrag der Lebensmittelchemie zum Gesundheitswesen
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2011
Volume: 57
Number: 3
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 181-182
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Event Title: Eurofoodchem Konferencia (16.) (2011) (Gdansk)
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79328/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló, Egészségügy
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 19. 10:01
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:32
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79552

Actions (login required)

View Item View Item