Bognár Antal and Piekarski J.: Vezérfonal az ételek tápanyag-összetételének kiszámításához = Guidelines for calculation of nutrition composition of meals. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 23-45. (2008)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_23-45.pdf Download (152kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Richtlinien zur Berechnung der Nährstoffzusammensetzung von Speisen |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2008 |
Volume: | 54 |
Number: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 23-45 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79661/ |
Uncontrolled Keywords: | Táplálkozástudomány - kutatás |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 44-45. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 19. 15:11 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 08:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79671 |
Actions (login required)
View Item |