Vezérfonal az ételek tápanyag-összetételének kiszámításához = Guidelines for calculation of nutrition composition of meals

Bognár Antal and Piekarski J.: Vezérfonal az ételek tápanyag-összetételének kiszámításához = Guidelines for calculation of nutrition composition of meals. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 23-45. (2008)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_23-45.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_23-45.pdf

Download (152kB)
Item Type: Article
Other title: Richtlinien zur Berechnung der Nährstoffzusammensetzung von Speisen
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2008
Volume: 54
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 23-45
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79661/
Uncontrolled Keywords: Táplálkozástudomány - kutatás
Additional Information: Bibliogr.: p. 44-45.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 19. 15:11
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79671

Actions (login required)

View Item View Item