Bognár Antal and Molnár Pál: Melegételek minősége különböző elkészítési eljárások alkalmazásával = Quality of hot meals using different preparation methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 46-59. (2008)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_46-59.pdf Download (249kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Qualität von Warmspeisen bei Anwendung verschiedener Zubereitungsverfahren |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2008 |
Volume: | 54 |
Number: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 46-59 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79661/ |
Uncontrolled Keywords: | Táplálkozástudomány - kutatás, Élelmiszertechnológia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 58-59. ; ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 19. 15:18 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 08:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79672 |
Actions (login required)
View Item |