Melegételek minősége különböző elkészítési eljárások alkalmazásával = Quality of hot meals using different preparation methods

Bognár Antal and Molnár Pál: Melegételek minősége különböző elkészítési eljárások alkalmazásával = Quality of hot meals using different preparation methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 46-59. (2008)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_46-59.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_46-59.pdf

Download (249kB)
Item Type: Article
Other title: Qualität von Warmspeisen bei Anwendung verschiedener Zubereitungsverfahren
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2008
Volume: 54
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 46-59
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79661/
Uncontrolled Keywords: Táplálkozástudomány - kutatás, Élelmiszertechnológia
Additional Information: Bibliogr.: p. 58-59. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 19. 15:18
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79672

Actions (login required)

View Item View Item