A táplálkozás jelentősége a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és kialakulásában - irodalmi áttekintés = Significance of nutrition for prevention of heart and cardiovascular disease - literature review

Biró György: A táplálkozás jelentősége a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és kialakulásában - irodalmi áttekintés = Significance of nutrition for prevention of heart and cardiovascular disease - literature review. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 2. pp. 73-92. (2008)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_02_073-092.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_02_073-092.pdf

Download (152kB)
Item Type: Article
Other title: Bedeutung der Ernährung bei der Vorbeugung und Herausbildung von Herz- und Gefäßerkrankungen - Literaturübersicht
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2008
Volume: 54
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 73-92
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79662/
Uncontrolled Keywords: Táplálkozástudomány - kutatás, Egészséges életmód - táplálkozás, Élelmiszertudomány - kutatás
Additional Information: Bibliogr.: p. 88-92.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 19. 15:36
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79675

Actions (login required)

View Item View Item