A szívre egészséges tápanyagösszetételű, "szívbarát" - élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere

Biró György and Molnár Pál: A szívre egészséges tápanyagösszetételű, "szívbarát" - élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 3-22. (2005)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_01_003-022.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_01_003-022.pdf

Download (248kB)
Item Type: Article
Other title: Developed certification criteria for food products with heart healthy nutrient composition ; Weiterentwickelte Kriterien für die Zertifizierung von für das Herz günstig zusammengesetzten Lebensmitteln
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2005
Volume: 51
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 3-22
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79648/
Uncontrolled Keywords: Táplálkozástudomány - kutatás, Termékfejlesztés - élelmiszer, Egészséges életmód - táplálkozás, Élelmiszertudomány - kutatás
Additional Information: Bibliogr.: 22. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 20. 13:28
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79721

Actions (login required)

View Item View Item