Mikrobiológiai levegőmonitorozás az élelmiszeriparban: IMA és Sed-Unit, egyszerű és megbízható új koncepció a gyakorlatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 40-44. (2005)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_01_040-044.pdf Download (146kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Microbiological air monitoring in the food industry: IMA and Sed-Unit, simple and reliable concept in the practice ; Mikrobiologische Luftmonitorring in der Lebensmittelindustrie: IMA und Sed-Unit, einfache und zuverlässige Konzeption in der Praxis |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2005 |
Volume: | 51 |
Number: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 40-44 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79648/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszerbiztonság, Mikrobiológia |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 20. 13:55 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 08:57 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79724 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |