Mikrobiológiai levegőmonitorozás az élelmiszeriparban: IMA és Sed-Unit, egyszerű és megbízható új koncepció a gyakorlatban

Mikrobiológiai levegőmonitorozás az élelmiszeriparban: IMA és Sed-Unit, egyszerű és megbízható új koncepció a gyakorlatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 40-44. (2005)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_01_040-044.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_01_040-044.pdf

Download (146kB)
Item Type: Article
Other title: Microbiological air monitoring in the food industry: IMA and Sed-Unit, simple and reliable concept in the practice ; Mikrobiologische Luftmonitorring in der Lebensmittelindustrie: IMA und Sed-Unit, einfache und zuverlässige Konzeption in der Praxis
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2005
Volume: 51
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 40-44
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79648/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerbiztonság, Mikrobiológia
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 20. 13:55
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79724

Actions (login required)

View Item View Item