Élelmiszer-előállítás és -fogyasztás a táplálkozástudomány tükrében

Martos Éva and Zajkás Gábor and Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-előállítás és -fogyasztás a táplálkozástudomány tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 15-22. (2006)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_01_015-022.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_01_015-022.pdf

Download (151kB)
Item Type: Article
Other title: Food manufacturing and consumption in reflection of the nutrition sciences ; Lebensmittelherstellung und -verbrauch im Spiegel der Ernährungswissenschaft
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2006
Volume: 52
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 15-22
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79652/
Uncontrolled Keywords: Táplálkozástudomány - kutatás
Additional Information: Bibliogr.: 22. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 21. 09:35
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79743

Actions (login required)

View Item View Item