Martos Éva and Zajkás Gábor and Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-előállítás és -fogyasztás a táplálkozástudomány tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 15-22. (2006)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_01_015-022.pdf Download (151kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Food manufacturing and consumption in reflection of the nutrition sciences ; Lebensmittelherstellung und -verbrauch im Spiegel der Ernährungswissenschaft |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2006 |
Volume: | 52 |
Number: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 15-22 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79652/ |
Uncontrolled Keywords: | Táplálkozástudomány - kutatás |
Additional Information: | Bibliogr.: 22. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 21. 09:35 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 08:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79743 |
Actions (login required)
View Item |