Az élelmiszer-alapanyagok és élelmiszerek előállításának szabályozása

Pásztohy András: Az élelmiszer-alapanyagok és élelmiszerek előállításának szabályozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 69-76. (2006)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_02_069-076.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_02_069-076.pdf

Download (152kB)
Item Type: Article
Other title: Regulation of producing food raw materials and food products ; Regulierung der Herstellung von Lebensmittelgrundstoffen und Lebensmittelprodukten
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2006
Volume: 52
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 69-76
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79653/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 21. 11:02
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79749

Actions (login required)

View Item View Item