Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 11. hírlevele (2002) : a jártasságvizsgálatok során kapott pontszámok megértése és felhasználása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 52-60. (2007)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_01_052-060.pdf Download (168kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Technical Brief of the Analytical Methods Committee No 11 of the Royal Society of Chemistry: Understanding and Acting on Scores Obtained in Proficiency Testing Schemes ; AMC Technische Mitteilung No 11 der Königlichen Chemischen Gesellschaft |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2007 |
Volume: | 53 |
Number: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 52-60 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79656/ |
Uncontrolled Keywords: | Analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 60. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 21. 14:02 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 08:51 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79776 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |