Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 11. hírlevele (2002) : a jártasságvizsgálatok során kapott pontszámok megértése és felhasználása

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 11. hírlevele (2002) : a jártasságvizsgálatok során kapott pontszámok megértése és felhasználása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 52-60. (2007)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_01_052-060.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_01_052-060.pdf

Download (168kB)
Item Type: Article
Other title: Technical Brief of the Analytical Methods Committee No 11 of the Royal Society of Chemistry: Understanding and Acting on Scores Obtained in Proficiency Testing Schemes ; AMC Technische Mitteilung No 11 der Königlichen Chemischen Gesellschaft
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2007
Volume: 53
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 52-60
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79656/
Uncontrolled Keywords: Analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 60. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 21. 14:02
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79776

Actions (login required)

View Item View Item