Különböző tejadalékok hatása kávéitalok aromájának felszabadulására

Bücking M. and Steinhart H.: Különböző tejadalékok hatása kávéitalok aromájának felszabadulására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 95-99. (2007)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_095-099.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_095-099.pdf

Download (212kB)
Item Type: Article
Other title: Effect of different milk additives on coffee aroma release ; Einfluss von verschiedenen Milchzusatzstoffen auf die Freisetzung von Aromastoffen aus Kaffeegetränken
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2007
Volume: 53
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 95-99
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79657/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat
Additional Information: Bibliogr.: 99. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 21. 14:50
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79782

Actions (login required)

View Item View Item