Bagdi Gyula and Stumpf Imre: Tejzsír- és kakaóvaj-alapú élelmiszerekben kókuszolaj, pálmaolaj és hidrogénezett olajok kimutatása és mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 100-102. (2007)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_100-102.pdf Download (133kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Detection and quantity determination of coconut oil and hydrogenated oils in food based on milk fat and cacao-butter ; Nachweis bzw. quantitative Bestimmung von Kokosnussöl, Palmöl und hydriertem Ölen in Lebensmitteln auf Milchfett- und Kakaobutterbasis |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2007 |
Volume: | 53 |
Number: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 100-102 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79657/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia |
Additional Information: | Ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 21. 14:58 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 08:51 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79783 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |