Tejzsír- és kakaóvaj-alapú élelmiszerekben kókuszolaj, pálmaolaj és hidrogénezett olajok kimutatása és mennyiségi meghatározása

Bagdi Gyula and Stumpf Imre: Tejzsír- és kakaóvaj-alapú élelmiszerekben kókuszolaj, pálmaolaj és hidrogénezett olajok kimutatása és mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 100-102. (2007)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_100-102.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_100-102.pdf

Download (133kB)
Item Type: Article
Other title: Detection and quantity determination of coconut oil and hydrogenated oils in food based on milk fat and cacao-butter ; Nachweis bzw. quantitative Bestimmung von Kokosnussöl, Palmöl und hydriertem Ölen in Lebensmitteln auf Milchfett- und Kakaobutterbasis
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2007
Volume: 53
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 100-102
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79657/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia
Additional Information: Ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 21. 14:58
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79783

Actions (login required)

View Item View Item