Tóth Tiborné and Molnár Pál and Komáromy Attiláné and Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 289-301. (1995)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_04_289-301.pdf Download (219kB) |
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Other title: | Adaptation of the European system of "Good Manufacturing Practice" for the production of fruit and vegetable juices ; Anwendung des Europäischen Kodexes der "Guten Herstellungspraxis" bei der Produktion von Fruchtsäften |
| Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Date: | 1995 |
| Volume: | 41 |
| Number: | 4 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Page Range: | pp. 289-301 |
| Language: | Hungarian |
| Place of Publication: | Budapest |
| Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79812/ |
| Uncontrolled Keywords: | Élelmiszertudomány - irányelvek, Élelmiszeripari technológia - irányelvek |
| Additional Information: | Bibliogr.: 301. p. ; ill. |
| Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
| Date Deposited: | 2023. Jul. 25. 07:47 |
| Last Modified: | 2023. Aug. 26. 10:23 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79874 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |

