A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál

Tóth Tiborné and Molnár Pál and Komáromy Attiláné and Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 289-301. (1995)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_04_289-301.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_04_289-301.pdf

Download (219kB)
Item Type: Article
Other title: Adaptation of the European system of "Good Manufacturing Practice" for the production of fruit and vegetable juices ; Anwendung des Europäischen Kodexes der "Guten Herstellungspraxis" bei der Produktion von Fruchtsäften
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1995
Volume: 41
Number: 4
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 289-301
Language: Hungarian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79812/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszertudomány - irányelvek, Élelmiszeripari technológia - irányelvek
Additional Information: Bibliogr.: 301. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 25. 07:47
Last Modified: 2023. Aug. 26. 10:23
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79874

Actions (login required)

View Item View Item