Molnár Pál: A WPFC javaslatai az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 137-139. (1996)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_02_137-139.pdf Download (98kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | WPFC proposals for higher education of food chemists ; Vorschläge von WPFC für die Hochschulausbildung von Lebensmittelchemikern |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1996 |
Volume: | 42 |
Number: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 137-139 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79814/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszerkémia - felsőoktatás |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 25. 10:02 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 10:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79893 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |