Élelmiszereink minősége és biztonsága

Käferstein Fritz K. and Miyagishima Kazuaki and Miyagawa Shoji and Motarjemi Yasmine and Moy Gerald: Élelmiszereink minősége és biztonsága. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 167-177. (1996)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_03_167-177.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_03_167-177.pdf

Download (141kB)
Item Type: Article
Other title: Quality and safety of our foodstuffs ; Qualität und Sicherheit unserer Lebensmittel
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1996
Volume: 42
Number: 3
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 167-177
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79815/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerbiztonság
Additional Information: Bibliogr.: 177. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 25. 10:26
Last Modified: 2023. Aug. 26. 10:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79898

Actions (login required)

View Item View Item