Käferstein Fritz K. and Miyagishima Kazuaki and Miyagawa Shoji and Motarjemi Yasmine and Moy Gerald: Élelmiszereink minősége és biztonsága. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 167-177. (1996)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_03_167-177.pdf Download (141kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Quality and safety of our foodstuffs ; Qualität und Sicherheit unserer Lebensmittel |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1996 |
Volume: | 42 |
Number: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 167-177 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79815/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszerbiztonság |
Additional Information: | Bibliogr.: 177. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 25. 10:26 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 10:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79898 |
Actions (login required)
View Item |