Kovács József: R. Lásztity : The chemistry of cereal proteins ; Euro Food Chem IX : "Konferencia az élelmiszerek eredetazonosságáról és hamisításáról - analitikus megközelítés" 1997. szeptember 24-26., Interlaken, Svájc. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. p. 327. (1996)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_04_327.pdf Download (97kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Könyvismertető |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1996 |
Volume: | 42 |
Number: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | p. 327 |
Language: | Hungarian |
Contributors: | Contribution Name UNSPECIFIED Lásztity Radomir |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79816/ |
Uncontrolled Keywords: | Fehérjék - élelmiszerkémia - könyvismertetés |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 25. 12:53 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 10:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79916 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |