R. Lásztity : The chemistry of cereal proteins ; Euro Food Chem IX : "Konferencia az élelmiszerek eredetazonosságáról és hamisításáról - analitikus megközelítés" 1997. szeptember 24-26., Interlaken, Svájc

Kovács József: R. Lásztity : The chemistry of cereal proteins ; Euro Food Chem IX : "Konferencia az élelmiszerek eredetazonosságáról és hamisításáról - analitikus megközelítés" 1997. szeptember 24-26., Interlaken, Svájc. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. p. 327. (1996)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_04_327.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_04_327.pdf

Download (97kB)
Item Type: Article
Heading title: Könyvismertető
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1996
Volume: 42
Number: 4
ISSN: 0422-9576
Page Range: p. 327
Language: Hungarian
Contributors:
Contribution
Name
UNSPECIFIED
Lásztity Radomir
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79816/
Uncontrolled Keywords: Fehérjék - élelmiszerkémia - könyvismertetés
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 25. 12:53
Last Modified: 2023. Aug. 26. 10:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79916

Actions (login required)

View Item View Item