Nógrádi Sándor: ATP-biolumineszcencia: egy lehetőség a higiénés gyorsellenőrzés és a HACCP program megvalósításához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 129-133. (1997)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_02_129-133.pdf Download (139kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | ATP-bioluminescence: a possibility for implementation of rapid hygienic control and HACCP programme ; ATP-Biolumineszenz: eine Möglichkeit zur Verwirklichung der hygienischen Schnellkontrolle und des HACCP Programms |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1997 |
Volume: | 43 |
Number: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 129-133 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79818/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszer-higiénia, Élelmiszerbiztonság |
Additional Information: | Ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 25. 15:45 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79931 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |