ATP-biolumineszcencia: egy lehetőség a higiénés gyorsellenőrzés és a HACCP program megvalósításához

Nógrádi Sándor: ATP-biolumineszcencia: egy lehetőség a higiénés gyorsellenőrzés és a HACCP program megvalósításához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 129-133. (1997)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_02_129-133.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_02_129-133.pdf

Download (139kB)
Item Type: Article
Other title: ATP-bioluminescence: a possibility for implementation of rapid hygienic control and HACCP programme ; ATP-Biolumineszenz: eine Möglichkeit zur Verwirklichung der hygienischen Schnellkontrolle und des HACCP Programms
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1997
Volume: 43
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 129-133
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79818/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszer-higiénia, Élelmiszerbiztonság
Additional Information: Ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 25. 15:45
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79931

Actions (login required)

View Item View Item