Kochan Anita: HACCP Kézikönyv élelmiszeripari kis- és középvállalkozások számára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 279-286. (1997)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_279-286.pdf Download (123kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | HACCP handbook for small and medium-sized food companies ; HACCP - Handbuch für die kleinen und mittelständigen Unternehmen der Lebensmittelindustrie |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1997 |
Volume: | 43 |
Number: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 279-286 |
Language: | Hungarian |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79820/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerkereskedelem, Élelmiszerbiztonság |
Additional Information: | Bibliogr.: 286. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 26. 09:58 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79949 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |