HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása

Sebők András: HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 287-290. (1997)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_287-290.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_287-290.pdf

Download (150kB)
Item Type: Article
Other title: HACCP and GMP - a practical approach for food safety management systems ; HACCP und GMP - Praktische Verwirklichung der Lebensmittelmanagementsysteme
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1997
Volume: 43
Number: 4
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 287-290
Language: Hungarian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79820/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 26. 10:03
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79950

Actions (login required)

View Item View Item