"SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója

Barylko-Pikielna Nina: "SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 1. pp. 28-37. (1998)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_01_028-037.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_01_028-037.pdf

Download (149kB)
Item Type: Article
Other title: "SQCCP", the new concept of quality development in food industry ; Die neue Qualitätsentwicklungskonzeption "SQCCP" in der Lebensmittelindustrie
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1998
Volume: 44
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 28-37
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79821/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Additional Information: Bibliogr.: 37. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 26. 10:54
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79959

Actions (login required)

View Item View Item