Barylko-Pikielna Nina: "SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 1. pp. 28-37. (1998)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_01_028-037.pdf Download (149kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | "SQCCP", the new concept of quality development in food industry ; Die neue Qualitätsentwicklungskonzeption "SQCCP" in der Lebensmittelindustrie |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1998 |
Volume: | 44 |
Number: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 28-37 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79821/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Additional Information: | Bibliogr.: 37. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 26. 10:54 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79959 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |