Beszámoló "A kiváló minőségű és a hagyományos különleges tulajdonságú élelmiszerek megfelelőségének tanúsítása és az eredet megjelölése" témájú szakmai rendezvényről

Molnár Pál and Várkonyi Gábor: Beszámoló "A kiváló minőségű és a hagyományos különleges tulajdonságú élelmiszerek megfelelőségének tanúsítása és az eredet megjelölése" témájú szakmai rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 3. pp. 154-172. (1998)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_03_154-172.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_03_154-172.pdf

Download (165kB)
Item Type: Article
Other title: Report on the one-day course "Certification of excellent and traditional food products with specific character and the sabelling of origin" ; Bericht über die Veranstaltung "Zertifizierung von Lebensmitteln mit hervorragender Qualität bzw. mit .....
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1998
Volume: 44
Number: 3
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 154-172
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79823/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság
Additional Information: Bibliogr.: 172. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 26. 12:44
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79976

Actions (login required)

View Item View Item