Molnár Pál and Várkonyi Gábor: Beszámoló "A kiváló minőségű és a hagyományos különleges tulajdonságú élelmiszerek megfelelőségének tanúsítása és az eredet megjelölése" témájú szakmai rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 3. pp. 154-172. (1998)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_03_154-172.pdf Download (165kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Report on the one-day course "Certification of excellent and traditional food products with specific character and the sabelling of origin" ; Bericht über die Veranstaltung "Zertifizierung von Lebensmitteln mit hervorragender Qualität bzw. mit ..... |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1998 |
Volume: | 44 |
Number: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 154-172 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79823/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság |
Additional Information: | Bibliogr.: 172. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 26. 12:44 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79976 |
Actions (login required)
View Item |