Lásztity Radomir: Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 195-198. (1999)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_04_195-198.pdf Download (117kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | New trends of nutrition and product development in the food industry ; Neue Richtungen in der Ernährung und bei der Produktenentwiklung in der Lebensmittelindustrie |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1999 |
Volume: | 45 |
Number: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 195-198 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Event Title: | EURO FOOD CHEM Konferencia (10.) (1999) (Budapest) |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79828/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszerkémia, Táplálkozástudomány, Élelmiszeripari technológia |
Additional Information: | Bibliogr.: 198. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 27. 08:33 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:13 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80008 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |