Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben

Lásztity Radomir: Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 195-198. (1999)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_04_195-198.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_04_195-198.pdf

Download (117kB)
Item Type: Article
Other title: New trends of nutrition and product development in the food industry ; Neue Richtungen in der Ernährung und bei der Produktenentwiklung in der Lebensmittelindustrie
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1999
Volume: 45
Number: 4
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 195-198
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Event Title: EURO FOOD CHEM Konferencia (10.) (1999) (Budapest)
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79828/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerkémia, Táplálkozástudomány, Élelmiszeripari technológia
Additional Information: Bibliogr.: 198. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 27. 08:33
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80008

Actions (login required)

View Item View Item