Az állagelemzés minőségjavító hatása

Smewing Jo: Az állagelemzés minőségjavító hatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 2. pp. 108-114. (2000)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_02_108-114.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_02_108-114.pdf

Download (825kB)
Item Type: Article
Other title: Influence of the consistency analysis on the quality improvement ; Die qualitätsverbessernde Wirkung der Konsistenzanalyse
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2000
Volume: 46
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 108-114
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79830/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - állagelemzés - módszer
Additional Information: Ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 27. 11:41
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80029

Actions (login required)

View Item View Item