Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében

Örsi Ferenc and Dobszai Árpád and Kovácsné Szabó Irma: Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 155-165. (2000)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_03_155-165.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_03_155-165.pdf

Download (138kB)
Item Type: Article
Other title: Investigation of sensory properties of gummy bear candy as a function of storage time ; Untersuchung der sensorischen Eigenschaften von Gummizuckern in Abhängigkeit von den Lagerungsbedingungen
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2000
Volume: 46
Number: 3
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 155-165
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79831/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Édesipar, Élelmiszeripari technológia
Additional Information: Bibliogr.: 165. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 27. 12:16
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80033

Actions (login required)

View Item View Item