A standardizáció lehetőségei és előnyei a közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásában

Sárossy Gábor and Gergely Szilveszter and Salgó András: A standardizáció lehetőségei és előnyei a közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 147-157. (2003)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_03_147-157.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_03_147-157.pdf

Download (153kB)
Item Type: Article
Other title: Standardization advantages of the near infrared spectroscopy application ; Vorteile der Standardisierung bei der Anwendehrung das nahen Infrarotspektroskopie
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2003
Volume: 49
Number: 3
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 147-157
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79839/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerellenőrzés - módszer, Spektroszkópia - infravörös
Additional Information: Bibliogr.: 157. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 28. 10:43
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:04
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80083

Actions (login required)

View Item View Item