Sárossy Gábor and Gergely Szilveszter and Salgó András: A standardizáció lehetőségei és előnyei a közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 147-157. (2003)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_03_147-157.pdf Download (153kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Standardization advantages of the near infrared spectroscopy application ; Vorteile der Standardisierung bei der Anwendehrung das nahen Infrarotspektroskopie |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2003 |
Volume: | 49 |
Number: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 147-157 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79839/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerellenőrzés - módszer, Spektroszkópia - infravörös |
Additional Information: | Bibliogr.: 157. p. ; ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 28. 10:43 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:04 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80083 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |